Water ballonnen

In de zomer kunt u bij Amsterdams Ballonnen Bedrijf terecht voor de leukste water ballonnen! Al sinds 1963 zijn wij dé ballonnenspecialist van heel Nederland. Wij kopen de water ballonnen rechtstreeks in van de fabriek, daardoor hebben we een erg breed assortiment dat volledig voldoet aan de strenge eisen die tegenwoordig aan ballonnen gesteld worden.

Pret met water ballonnen

Onze water ballonnen zorgen gegarandeerd voor veel water pret tijdens de warme lente of zomerdagen. De ballonnen zijn leuk bedrukt en kunnen per 30, 50 of 100 stuks besteld worden. Met onze water ballonnen kan het gevecht beginnen. Hoe vaak gooit u raak? Naast water ballonnen vindt u in ons assortiment ook andere bijzondere ballonnen zoals:

Wilt u meer weten?

Bekijk alle waterballonnen van Amsterdams Ballonnen Bedrijf. U kunt direct een offerte aanvragen als u interesse heeft. Meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of kom langs in de winkel in Zwanenburg.

Hieronder ziet u slechts een kleine selectie van de ballonnen en andere feestartikelen welke u bij Amsterdams Ballonnen Bedrijf kunt kopen. 

waterballonnen
 - waterballonnen
Maat10 cm
Per 30


Product nr.: 4261 Product bekijken >>
waterballonnen
 - waterballonnen
Maat 10 cm
Per 50
met pompje

Product nr.: 4260 Product bekijken >>
waterballonnen
 - waterballonnen
Maat 10 cm
Per 100


Product nr.: 4262 Product bekijken >>